Over ons

ENJOY AFFERDEN

Enjoy – Gemengd zangkoor uit Afferden Gelderland

In 1998 werd aan een aantal ouders van de communicanten gevraagd de mis te zingen. Een aantal dames was daarna zo enthousiast dat ze besloten een koor op te richten. De leden werden geworven door huis aan huis aan te bellen en de inwoners van Afferden warm te maken voor het op te richten koor. Het koor bestaat momenteel uit 37 mannelijke en vrouwelijke leden. Ons brede repertoire bestaat uit Nederlandse en Engelstalige muziek uit de 20e en 21e eeuw, zoals bijvoorbeeld “Avond”, “The Rose”, “Make you feel my love”, “California dreaming”..

Wij repeteren elke woensdagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur. In de grote zaal van Kulturhus de Meent Koningsplein 24 6654 BX Afferden (Gelderland) Na afloop is er de mogelijkheid, op eigen kosten wat te drinken in het café van de Meent.
Vanaf 1 september is oud dorpsgenoot Youri Gaertner onze dirigent. Youri heeft aan het conservatorium gestudeerd, is muziek docent, dirigent van Continue en is leider van de band Broadway.

Voorzitster:  Colina van den Broek
Secretaris:    Ans Reijers
Penningmeester:    Ben Bergevoet
Bestuurslid:    Danielle van Geijn
Bestuurslid:    Annie Janssen Steenberg

Lid worden? Neem contact op met onze secretaris Ans Reijers om een keer te komen luisteren, proefrepetitie of om je direct aan te melden als nieuw lid. Via: info@enjoyafferden.nl